Leven tussen de Hollywoodsterren en andere celebs

March 31, 2015

MALIBU/TURNHOUT – Met hun firma’s 2wrap.com, 2bwatched.com en Coherencia.be – gespecialiseerd in (car)wrapping, reclamebelettering en interieurdecoratie – scheren Peter Van Tilborg en Diana Delgouffe in eigen land al twee dece

 

nnia hoge toppen. Zes maanden geleden vestigden ze zich in Westlake Village, in de Amerikaanse staat Californië. “Het is knokken om onze firma’s ook hier uit te bouwen, maar van terugkeren naar België is geen sprake”, zegt het Turnhoutse koppel vanuit hun nieuwe woonplaats Malibu.

 

Je kan het zo gek niet bedenken of Peter en Diana verpakken het vakkundig met vinylfolie: van wagens en helikopters over privéjets en meubelen tot complete panden. “Peter bouwde zijn ervaring op in de reclamewereld”, vertelt Diana. “Van daaruit zijn we met 2wrap.com doorgegroeid tot het inpakken van wagens. Dat doen we met een speciale vinylfolie, zodat je het verschil niet ziet tussen een wagen in de originele kleur of een vierwieler die we met onze folie hebben bewerkt. In het reclamesegment gebruikten we een soortgelijke folie al om letters, beelden of logo’s uit te snijden. Dat hebben we twintig jaar gedaan en die ervaring helpt ons nu om een versnelling hoger te schakelen.”

 

Meer...

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Sailing 4MS

September 27, 2016

1/7
Please reload