Sailing Challenge 4ms

March 2, 2016

 

SAILINGCHALLENGE4MS – RUBEN DONNÉ ZEILT SOLO DE OCEAAN OVER OM MS TE BEDWINGEN

 

GA JE MEE DEZE ZEILUITDAGING AAN: BEDWING OCEAAN EN BEDWING MS

Op 1 oktober 2016 gooit Ruben Donné de trossen los in Nieuwpoort (BEL) en zet hij koers naar Kaapstad (RSA) met een tussenstop in Salvador (BRA). 

Het is de verwezenlijking van een lang gekoesterde zeildroom van deze officier in de koopvaardij (Exmar). Het is ook een door iedereen gedeelde bijdrage in de strijd tegen Multiple Sclerose.

 

SailingChallenge4MS - Man versus nature.

7861 zeemijl, 3 continenten, 60 dagen alleen aan boord van een 6.5 meter mini transat boot. Ten voordele van het MS-onderzoek en de bestrijding ervan.

Je kunt zeker mee deze uitdaging aangaan. Kom langs op de stand maak kennis met het project, de boot en de schipper. Voor iedere bijdrage kan je je handtekening op het zeil zetten. Zo vaar je mee in dit geweldige avontuur van onze Noordzee, over de oceaan, doorheen de Doldrums via Brazilië naar Zuid Afrika.

 

Ruben Donné's drijfveren

“Hiermee zamel ik geld in om een geneesmiddel voor MS te vinden. Mensen met MS hebben vandaag geen kans op genezing… Mijn papa lijdt aan MS. Dat kan veranderen.”

“Elke bijdrage brengt me dichter bij mijn doel. Kan jij je in dit verhaal vinden? Help het me dan te vertellen! Jullie vermogen om dit verhaal te delen en (verder) te vertellen maken het verschil. Challenge accepted?”

Op de stand worden ook de nieuwe website en de Facebookpagina voorgesteld zodat je Ruben goed kunt volgen. 

SailingChallenge4MS / Ruben Donné – stand 7143

Please reload

Featured Posts

Sailing 4MS

September 27, 2016

1/7
Please reload

Recent Posts

December 23, 2016

September 27, 2016

July 4, 2016

May 10, 2016

Please reload