Turnhouts koppel wrapt luxecars van Amerikaanse celebs

Peter Van Tilborg en Diana Delgouffe van 2wrap.com hebben naast Turnhout een tweede vestiging geopend in Californië. Het koppel verhuisde naar de VS en mocht daar intussen een eerste belangrijk project realiseren, een Lamborghini Aventador. “De manier waarop in België wordt gekeken naar ondernemers, heeft ons mee doen besluiten om naar Amerika te verhuizen”, zeggen de twee.

Met hun firma’s 2wrap.com, 2bwatched.com en Coherencia.be specialiseerden de Turnhoutenaars zich in (car)wrapping, belettering en interieurdecoratie. “We werken hard, nemen risico’s en als hobby houden we van luxueuze auto’s. Alleen, in België word je daardoor vaak met afgunst bekeken. Meer zelfs, dankzij Di Rupo’s wijziging op het Voordeel Alle Aard straft de wetgeving je daarvoor af. In Amerika is dat totaal anders. Daar kijken mensen op naar succesvolle ondernemers en wordt succes gegund”, vertellen Diana en Peter aan de telefoon.

Filmsterren en celebs
“Het was niet evident om hier een zaak te starten”, geven ze toe. “Je moet uiteraard een businessplan voorleggen, maar daarnaast ook een heel dossier aan bewijsmateriaal indienen, investeren in de Amerikaanse economie en mensen aan het werk zetten.” Hun zaak ligt in Westlake Village, het koppel zelf woont in Malibu, twee poepsjieke buurten in de buurt van Los Angeles waar het wemelt van filmsterren en andere celebs. Dat cliënteel hebben Diana en Peter voor ogen. “Wat je hier in 1 minuut aan auto’s ziet rondrijden, kom je in België op een heel jaar niet tegen”, lacht Diana.

Met 2wrap.com USA richten ze zich op de luxury cars, maar pakken net zo goed je yacht en helikopter in met vinylfolie. Starten in Amerika betekent weer helemaal van nul beginnen. “Het is hard werken. We adverteren in enkele magazines die worden verspreid in buurten waar de meeste celebs wonen maar hebben intussen gemerkt dat voor een luxury product als het onze het vaak via mond-aan-mondreclame gaat.”

Videoclip
Hun eerste project in Californië was de Lamborghini Aventador van de uitvinder en eigenaar van Lagree Fitness, dat een fitnesstoestel op de markt brengt dat wordt gebruikt door celebs als Sofia Vergara, Kim Kardashian en Eva Longoria. De wagen figureert trouwens in de recentste videoclip van Ian Thomas die de Vlaamse Justin Bieber in de VS opnam samen met rapper Tyga. “Nog meer projecten komen binnen en we hebben recent opdrachten mogen uitvoeren voor dealerships van Land Rover”, vertelt Peter, die benadrukt dat de Turnhoutse vestiging blijft bestaan want die stuurt hij nu aan vanuit de VS. “We hebben een volledig camerasysteem. Ik maak de ontwerpen en kan van hieruit de printers aansturen zodat al het materiaal ’s morgens klaar staat wanneer ze daar beginnen te werken. Door het tijdsverschil zijn we nu 24 uur op 24 bereikbaar voor onze klanten.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *